tiistai 16. kesäkuuta 2009

Mökkeilyä ja mustisnäyttelyitä

Morjens!

Piipahdimme viikonloppuna mökkimatkalle sopivasti osuen Mustaterrieri ry:n järjestämään erikoisnäyttelyyn Hotelli Ellivuoren pihanurmella. Paikalla oli noin viitisenkymmentä toinen toistaan komeampaa mustaterrieriä. Sää oli koiranäyttelyn kannalta täydellinen; ei lämmin, ei kylmä, kevyt tuuli ja pilvipoutaa. Näyttelykehä lyhyeksi leikattua nurmea ja riittävän suuri mustistenkin liikkua ja etenkin esitellä komeaa liikettään.
Vaalea vieras Spinnu herätti luonnollisesti, tulkintani mukaan "kiinnostuneita" katseita... Olihan vehnäpullamme sentään tilaisuuden "oikea terrieri", kuten näyttelyväen supatuksesta oli erotettavissa...
Boris oli luonnollisesti omiensa joukossa. Kaikkien kanssa olisi pitänyt päästä tekemään tuttavuutta, mutta eihän se oikein käynyt päinsä. Mutta tulipahan roppakaupalla sosiaalistamista ja hyvä niin!
Teimme mustis-oheistuoteostoksia (paitoja ja Täällä vartioi mustaterrieri-kyltti) ja Karo putsasi arpajaispöydän kolmella voittoarvalla! Tunnelma oli hyvin leppoisa, vähän kuin mustisten Match Show!
Ai niin, Boris senkun jatkaa hurjaa kasvuaan; 60 cm säkää on jo mittarissa ja painoakin kohta 25 kiloa! Tällä vauhdilla metri menee rikki alkusyksystä... ;-) Niin, ei se varmaan kovin hyvä juttu ole, sillä lihastakin pitäisi saada vähän tukemaan liikettä ja luiden kasvua. Lenkkeilty on ahkerasti, mutta sitä voisi varmaan vielä lisätäkin. Liike on varsinkin takaosan osalta sangen koikkelehtivaa... Mutta eiköhän se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti