sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Borikselle hienot arvostelut Jokelan erikoisnäyttelyssä

Jokelan erikoisnäyttely lauantaina sujui Borikselta hienosti. Sari oli Boriksen kanssal matkassa Jokelassa ja itse olin Raumalla kaikkien rotujen kansallisessa näyttelyssä kehätoimitsijana.

All rounder -tuomari Kari Järvinen toteaa arvostelussaan seuraavaa:

"Erinomaisesti rakentunut, komea nuori uros. Erinomainen pää, kaunis ylälinja. Erinomaiset mittasuhteet. Erinomainen häntä, joka on hyvin asettunut. Erinomaisesti kulmautuneet raajat. Erinomainen rintakehän malli. Liikkuu erinomaisesti ja erinomainen turkki. Tällä nuorella uroksella tulee varmasti olemaan varsin menestyksekäs tulevaisuus."


Ja kun Boris on vielä luonteeltaan niin loistava koira, niin ei voi olla muuta kuin äärettömän tyytyväinen ja iloinen tällaisesta perheenjäsenestä.

Virolainen valio ja isänsä vielä kiilasivat edelle pu-kilpailussa, mutta junioriluokan voitto heltisi ryhmän ainoalla ERIllä. Tulos siis: ERI JUK1 PU3 VARA-SERT

ISOT kiitokset jälleen Kirstille erinomaisesta esittämisestä ja turkin viimeistelystä!

Kuvia näyttelystä Kennel Zornoin blogissa sekä Jani Kettusen Facebook-sivustolla.

Ja vielä ihan pakko kertoa muutamalla sanalla viikonlopun kokemuksista Rauma 2010 Shoswsta; lauantaina olin kirjoittavana kehätoimitsijana latvialaisella tuomarilla. Homma sujui pienestä alkujännityksestä ja tahmeudesta huolimatta kohtuullisen hyvin ja näyttelyohjaajalta puumerkkiä pyytäessäni sain kuulla ettei ainakaan valituksia ollut kuulunut. Onneksi pyörittävä toimitsija oli kokenut kehäkettu ja pinnaa riitti... Koiria lähes sata, joten käsi tiesi päivän päätteeksi kirjoittaneensa ;-)

Sunnuntaina Frank Kanen kehässä oli 65 shelttiä, corgeja ja vanhaenglanninlammaskoiria. Sekä kirjoittava että pyörittävä kehätoimitsija olivat 8 vuoden kokemuksella korkeinta pro-tasoa, joten sain kehän pyörittämiseen loistavaa esimerkkiä, vinkkejä ja todellisen taidonnäytteen. Nämä kaverukset todella osasivat hommansa. Pyöritin 90 %:n teholla corgit ja osittain shelttejäkin. Täytyy sanoa, että kaikki, jotka ihmettelevät että miksi siellä ylipäätään jotain kehätoimitsijoita tarvitaan, niin sanoisin: Sopii mennä itse kokeilemaan! Saattaapi mieli muuttua... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti