sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kobe Lahden ryhmänäyttelyn ROP!

Sari, Kobe, Marianne Holm ja ROP-ruusuke!
Koben ensimmäinen ROP-sijoitus virallisessa näytelyssä kirjattiin Lahden ryhmänäyttelyssä. Samalla irtosi myös Koben ensimmäinen sertifikaatti. Tuomari Marianne Holm oli aivan ihastunut Kobeen! Boris oli PU2. Kobe liikkui mallikkaasti, vaikka erittäin liukas lattia oli vain osittain mattojen peitossa. Kehä oli myös auttamattoman pieni liikkeiden arvioimiseksi kunnolla, joten Boriksen komea liike ei ehkä aivan päässyt oikeuksiinsa. Kobe sen sijaan esiintyi yllättävänkin terhakasti ja häntäkin oli onneksi mukana touhussa toisin kuin vielä pari päivää sitten, kun pesureissu tuotti vesihännän.


Parikilpailun kakkoset ja Palkintosadetta!
Koben laatuarvostelussa Marianne Holm toteaa:

"Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Ikään sopiva pää, jossa oikeat linjat ja vahvuus. Hyvä kaula. Erinomainen etuosa ja rungon mittasuhteet. Tyypillinen takaosa. Aavistuksen ulkokierteinen takaraaja. Oikea karva. Liikkuu erittäin hyvin."

Boriksen vastaavassa seuraavasti:

"Erinomainen tyyppi, koko ja sukupuolileima. Hyvä luusto. Kallo voisi olla leveämpi. Hyvä kaula, eturinta ja rintakehä. Tyypilliset kulmaukset. Liikkuu vaivatta. Oikea karva."

Kobe pokkasi palkintoina komean ROP-pokaalin kaiverruksin (harvoin näkee niin hienoa pokaalia) sekä toisen vähän pienemmän sertifikaatista ja sekin kaiverruksin. Parikilpailussa molemmille hienot lasiset laatat kaiverruksin sekä kymmenen rasiaa (yhteensä 4 kg) tuore-aterioita. Plus tietenkin komea ruusuke normaalien ROP- ja SERT-ruusukkeiden lisäksi. Piti siis raivata seuraava hylly mariskooleista palkintokaapissa.

Sari esitti Koben ja Boriksen myös parikilpailussa, josta heltisi hieno kakkossija. Tuomarina parikilpailussa Karin Bergbom. ISOT KIITOKSET jälleen Kirstille trimmausavusta! Tästä on hyvä jatkaa Kobenkin kanssa!

Päivä päättyi mukavasti illalliseen El Torossa Lahdessa. Yhdellä reissarilla ja banaanilla ei vielä pitkälle potkita, joten maukas illallinen kruunasi päivän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti