torstai 20. kesäkuuta 2013

Hyvää Juhannusta!

Suomi siirtyy hiljalleen tai kuka mitenkin keskikesän suuren juhlan, Juhannuksen viettoon. Olen työmaailmassa saanut ulkomaisille kollegoille selvittää, mikä ihme meitä suomalaisia vaivaa kun tuntuu, että koko maa menee kiinni. Ehkä olemme koko pimeän talven saaneet "nauttia" kylmästä ja pimeästä ja koko elämä pääsee sitten valloilleen yhden pitkän viikonlopun aikana. En valita - olen suomalainen.

Itse suuntaamme lähes koko köörillä mökille Juhannuksen viettoon. Pitkäkyntisille tiedoksi, että vartio-osasto jää kyllä paikan päälle ja eipä siellä mitään kovin arvokasta olekaan. Juhannuksen vietto sujuu perinteisissä merkeissä saunomisen, uimisen, veneilyn, grillauksen, juhannustanssien ja yhdessäolon merkeissä. Sääennusteetkin ovat lupailleet säitä, jotka suosivat moisia aktiviteetteja. Mökkivieraitakin on tulossa.

Loppukuusta kesäloman alkajaisiksi suuntaamme automatkalle Viroon ja käväisemme samalla parissa näyttelyssä. Sekä Boris että Kobe lähtevät messiin. Ihan mielenkiintoista, emme ole Virossa ennen autoilleetkaan.

Mutta, kaikille tutuille ja ystäville oikein Hyvää Juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti