sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Elsan toinen pentunäyttely

Suunnistimme jälleen Elsan kanssa pentunäyttelyyn, tällä kertaa Lahden messuhalliin. Pikkuneidin toinen näyttely sujui kaikin puolin mukavissa merkeissä. Sarikin pääsi tällä kertaa mukaan. Ja vaikka Elina omien sanojensa mukaan olisi jännityksestä johtuen ollut valmis vaihtamaan jo handleriakin, niin Elina esitti Elsaa jälleen hienosti. Liikettä riitti ja tuomarin kanssa työskentely onnistui mainiosti. Elsa oli ainoa 5-7 kk -luokkaan ilmoitettu mustis. Tuomarina kehässä toimi Kristiina Niemelä. Elsan laatuarvostelussa todetaan seuraavaa:

Alkuverryttelyssä haettiin oikeita asentoja ja löytyihän ne!
Täältä tullaan!
"5 kk, erittäin lupaava. kaunis pään profiili ja ilme. Leikkaava purenta. Hyvin asettuneet korvat. Erittäin hyvä kaula ja ylälinja. Hyvät tasapainoiset kulmaukset. Lupaava raajaluusto. Liikkuu erittäin hyvin. Esiintyy ja esitetään hyvin."


Jee, tää on kivaa!

Elina (ja me muutkin) oli todella tyytyväinen viimeiseen lauseeseen ja tottahan se oli; todella mallikas suoritus molemmilta. Ansaitusti KP1. Paras narttu -kehässä isompi pentu oli ykkönen, mutta Elsa jaksoi hienosti loppuun saakka, tuloksena siis PN2. Onnittelut Elina ja Elsa!

Seuraava esiintyminen näyttelykehissä on suunnitteilla Kouvolaan 23.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti