tiistai 1. heinäkuuta 2014

Spinnun paluu TOKO-kentille

Veteraanivehnämme Spinnu palasi tokokentille yli vuoden hiljaiselon jälkeen. Vuoden alusta asti on treenattu ahkerasti voittajaluokan TOKO-liikkeitä.

Treenit lähti ihan siitä liikkeelle, että nouto piti saada kuntoon. Pakkonoutona täytyi treenaaminen aloittaa. Eve on harjoitellut lähes päivittäin jotain, joko sisätiloissa tai kotipihassa. Noin pari kertaa viikossa olemme ajaneet myös treenihallille tai koulutuskentälle. 

Uskomattoman hyvässä kuosissa Spinnun nouto nyt onkin. Voittajaluokan TOKO on vaan niin paljon haastavampi verrattuna avoimeen luokkaan, että treenattavaa todella riitti.

No, viimeisenä sateisen kesäkuun iltana koitti voittajaluokan koe Rengon Suvipielisissä Kennelkerhon majalla. Allekirjoittanutta jännitti ihan vietävästi.Eve puolestaan oli tapansa mukaan ihan tyynenä. Koitin pysyä mahdollisimman kaukana Evestä, etten tartuttaisi gigattista jännäämistäni häneen.

Voittajaluokan alkaessa livahdin majan sisälle ikkunasta katsomaan kuinka kaksikolla sujuu. 

Spinnu oli todella kuulolla koko ajan. Todella innokasta tekemisen meininkiä alusta loppuun. Eve ohjasi kauniisti, palkitsi liikkeiden välillä sopivasti. Pikkuisen perusasennoissa oli joskus hieman huolimattomuutta. Mutta esim. seuraaminen oli todella mallikasta.  

Täydet kympit tuli paikkamakuusta, istumisesta seuraamisen yhteydessä, metalliesineen noudosta ja konaisvaikutuksesta. Todella hienoa!
Nollat tuli tunnarista (väärä kapula), noutaminen esteen yli hypäten (kiersi takaisin tullessa) ja ruudusta (meni ensin luoksetulomerkille ihmettelemään, siitä toisella käskyllä melkein ruutuun sisälle). Harmilliset nollat. 

Muut pisteet olivat: Seuraaminen 9.5,  luoksetulo 7.5 ja kauko-ohjaus 5

Loppupisteet olivat 188.

Sillä ei palkinnoille päästy, mutta täytyy todeta että hyvällä tiellä ollaan.

Spinnun ja Even yhteistyö toimii ja meno on todella iloisen näköistä näyttämättä kuitenkaan häsläämiseltä.

Heinäkuun loppupuolella on seuraava koitos.

Julkaisu käyttäjältä Sari Talasma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti