torstai 16. huhtikuuta 2009

Pääsiäinen mökillä

Borikselle avautui aivan toisenlainen maailma kun vietimme Sarin kanssa pääsiäistä kahdestaan mökillä. Eniten arvelutti matka, 150 km ja kuinka Boris matkasta "selviytyisi"... Tiedossahan oli, että koirapoitsumme oli viiden minuutin automatkan jäljiltä kuolasta märkänä, mutta mitä sitten tuollainen parin tunnin matka saisi aikaan? Nähtäväksi jäi.
Jätimme yhden aterian väliin ennen matkaan lähtöä ihan siltä varalta että se saattaisi aiheuttaa ylimääräistä pahoinvointia.
Matka meni ihan mukavasti, paria pientä piipitystä lukuunottamatta tavaratilan häkistä ei juuri muuta kuulunutkaan.
Ajoimme yhdellä istumisella perille ja kieltämättä varsin märkä mustis kevythäkistä löytyi. Mutta mitäs siitä, raikasta vettä nestetasapainon ylläpitoon ja tutustuminen mökin ympäristöön alkoi välittömästi.
Kaikenkaikkiaan kaikki meni oikein hienosti ja ainakin sisäsiisteys oli mökillä, jossa sai suht vapaasti tulla ja mennä, aivan toista luokkaa kun kotona. Yötkin sujuivat kohtuullisen rauhallisissa merkeissä, vaikka meidän ihmisten näkövinkkelistä tarpeille piti päästä epäinhimilliseen aikaan ;-)
Kävimme myös Luvialla isääni ja Nelliä morjenstamassa. Nelli kun on Venäjältä kotoisin, saimme myös autenttisen ääninäytteen miten Boriksen koko nimi tulee lausua. Yritetäänpä jotain foneettisten merkkien kaltaista esitystapaa: [Tsjarni] [Graf] [Ba'ris]
Kuulosti ainakin minun korvaani tosi hyvältä. Ja sekin selvisi, että zornoi siis tarkoittaa mustaa. Musta Kreivi Boris! Kuulostaa kieltämättä ihan Star Warsilta ja Darth Vaderilta... ;-) Pitänee ostaa Borikselle lasermiekka tai jotain... Onkohan Spinnu sitten Luke Skywalker vai peräti Jedi Master Yoda?!? Nyt ollaan kohta kaukana itse blogin kohteesta.
Suurin yllätys koettiin kun saavuttiin maanantaina takaisin kotipihaan; kuolaamisesta ei ollut enää tietoakaan. Oikein miellyttävä pääsiäinen mökillä koirien kanssa, vaikka talviturkki jäikin vielä meiltä ihmisiltä heittämättä. Sarille vielä näin julkiset kiitokset mahtavista pääsiäismenuista!

1 kommentti:

  1. Hei! Täällä lähettää terveisiä Boriksen veljen Gavrikin eli nykyään Fedjan emäntä. Kovasti kuulostavat veljekset samanlaislt touhuissaan! -Ollaan saatu melkoiset timantit käsiimme!

    VastaaPoista