torstai 23. huhtikuuta 2009

Match Show -meininkiä ihmettelemässä

Menneenä sunnuntaina käytiin paikallisen superhypermaximarketin parkkiksella Match Show:n tunnelmia maistelemassa. Ihan turisteina ei sentään paikalle pöllähdetty, sillä Karo ja Eve vetivät formulatermein kypärän päähän, ajohanskat käteen ja eikun junior handlaamaan. Boris suoritti oman tehtävänsä turistin roolissa - taka-ajatuksena oli tietysti sosiaalistaminen. Eikä sosiaalisuuden puutteesta voi tätä Mustanaamiota syyttää: Boris on ehdottomasti karavaanarien eliittiä eli kaikkien kaveri! Eniten viehätti tuntemattomaksi jäänyt dalmis-neitokainen, joka saikin Boriksen jakamattoman huomion, paljon helliä halauksia ja suukkoja, jotka eivät jättäneet ketään arvailujen varaan tunteiden lämpötilasta!
Eve esitti jälleen Spinnua ja sai 1. kierroksella sinisen nauhan parina olleen varsin näyttäväliikkeisen faaraokoiran napatessa parivoiton. Spinnu oli kyllä erittäin näyttävä itsekin, joten kysymys lienee ollut hiuksenhienosta erosta.
Karoliina sai esitettäväkseen Pia-Liisan ja Sepon pomeranian-poitsun Rockyn. Rockylla ei ollut näyttelyistä vielä minkäänlaista kokemusta, joten punainen nauha oli tietysti osoitus että Rocky oli handlauksen lisäksi komeaa katsottavaa.
Spinnu voitti lopulta sinisten ryhmän ja niin oli BIS-kehä taas edessä. Viides sija oli jälleen Eve&Spoinnu -parivaljakolta hieno esitys!
Karon tie Rockyn kanssa katkesi jatkokehään, mutta upea oli esitys myös tältä parivaljakolta.
Mutta mitä sitten Boris tuumasi tästä kaikesta? Kaikkien kanssa olisi pitänyt päästä leikkimään, eikä hälinä ja koirien paljous pelottanut - päinvastoin. Oikein reipasta ja rohkeaa käyttäytymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti