keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Boriksella massu sekaisin

Moi taas!

Muutama tovi onkin kulunut edellisestä blogimerkinnästä, joten lienee aika tehdä selontekoa mustisherramme viimeaikaisista edesottamuksista.
Pari viime päivää on mennyt vatsataudin kourissa. Olimme viikonlopun mökillä, mutta siellä ei ollut vielä havaittavissa mitään oireita. Ruoka ehkä maistui sunnnuntaina vähän huonosti, mutta ei muuta. Koukkasimme kotimatkan päätteeksi nopsasti kotosalla Sarin iltavuoron vuoksi. Jatkoin Karon ja Even kanssa Linnanpuistoon Boriksen ja Spinnun kanssa osallistuaksemme jälleen kerran Match Show:n. Boris oli koko parituntisen hyvin vaisu eikä liikustellut eikä ottanut kontaktia oikeastaan mihinkään. Spinnu sai punaisen, mutta joutui jättämään tällä kertaa kehän jo hyvissä ajoin.
Sunnuntai-iltana alkoi sitten tapahtua: Katselin yläkerrassa lätkän MM-finaalia ja Sari oli mennyt jo nukkumaan kun sain katselu-urakkani päätökseen ja lähdin alakertaan unipuulle. Ja kuinkas ollakaan, aavistelin jo jotain rappusten puolivälissä kun vastaan pelmahti varsinainen hajuvalli... Olohuoneen lattia oli parin neliön alueelta huikaisevalta lemuavan ulosteen peitossa ja pissatkin olivat sopivasti osuneet aivan seinän viereen valuen tietysti lattialistan alle!
Alkoi 45 min. siivousurakka, jota Boris seuraili sangen reporankana vierestä. Nostin hyvin väsyneen oloisen kaverin omaan petiinsä ja vuorasin koko huoneen vielä varmuuden vuoksi sanomalehdillä.
Aamulla jälki oli aika murheellisen näköistä: lähes koko lattia ripuliulosteessa ja missä ei ollut kakkaa oli lattia märkänä pissasta. Ei kiva näky eikä varsinkaan haju!
Taas tunti siivousta ennen töihinlähtöä. Ruokaa ei tarvinnut tälle miekkoselle nyt tarjoilla, mutta vettä tietysti sitäkin enemmän.
Maaantaina otettiin lääkkeet avuksi, mutta ruoka ei vieläkään maistunut. Tiistainakaan ei vielä aamulla ruokaa, mutta olo oli Boriksella jo selvästi pirteämpi ja illalla maistui jo kevyt riisiateria. Tänä aamuna miekkonen popsi isohkon riisi/kuivamuona-aterian jo hyvällä ruokahalulla. Tämä taitaa olla voitettu tauti tällä kertaa!
Muuten Boriksen kanssa menee oikein kivasti. Hampaiden käyttö meihin ihmisiin on jo huomattavasti vähäisempää ja Spinnukin saa olla jo enimmältä (puremis)leikkivimmalta rauhassa. Päivä päivältä Boris on oppinut paremmin talon tavoille ja on osoittautunut erittäin sosiaaliseksi ja oppivaksi mustikseksi. Hyvä niin. Ensimmäiset rokotuksetkin sujuivat oikein mallikkaasti ja lääkäriltä tukevat kehut reippaudesta ja sosiaalisuudesta - tietty.
Viime viikolla Boris painoi 16,5 kg ja säkä osoitti lukemia 49,5 cm eli kovasti on tullut kokoa lisää. Tämä vatsatauti kuitenkin varmasti näkyy painonkehityksessä tavalla tai toisella.

1 kommentti: