sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Boris erikoisnäyttelyn BIS!

FI NO MVA BH TK1 Zornoi Graf Boris was elected as BOB in Finnish Black Russian Terrier Association's Special Show today in Hämeenlinna. Tanya Ahlman-Stockmari was the judge. Boris was also awarded as a Best Finnish-born Male in Finland. 40 BRTs were participating the show this year. Boris was handled by his breeder Mrs. Kirsti Pitkänen. Thanks to her excellent handler skills, Boris was at his best througout the Show.

Hämeenlinnan Kennelkerhon koirakeskuksessa Kennelhovissa järjestettiin tänään Suomen Mustaterrierit ry:n järjestämä rodun erikoisnäyttely. Paikalla oli 40 mustaterrieriä; pentuja 6, uroksia 13 ja narttuja 21. Palkintotuomariksi oli saapunut Tanya Ahlman-Stockmari.

Näyttelyssä valittiin lapsi-koira -pari, ROP ja VSP pennut, ROP ja VSP juniori, ROP ja VSP veteraani, näyttelyn vanhin, paras käyttökoira, ROP ja VSP.

Kirstin esittämä Boris esiintyi ERInomaisesti ja laatuluokan arvostelussa tuomari toteaa seuraavaa:

"Erinomaiset rungon mittasuhteet omaava, vahva ja jäntevä uros, jolla erinomainen ylälinja, kaula ja säkä. Erinomainen kallo-osa ja korvat. Riittävä voimakkuus alaleuassa. Tasapainoiset kulmaukset, hyvä lihaskunto. Erinomainen runko, karvapeite ja häntä. Miellyttävä käytös. Liikkuu hyvin ja vaivavattomasti."


Valioluokassa oli kolme SA:n saanutta (luokkaan oli ilmoitettu neljä) koiraa, joista tuomari valitsi Boriksen voittajaksi. Setextra Alekin sijoittui toiseksi ja kolmanneksi Bojai Express.

Paras uros -kilpailussa jännitys tiivistyi ja VAU! Boris on ykkönen!!! Samalla Boris palkittiin parhaana Suomessa syntyneenä mustaterrieriuroksena.

Näyttelyn kauneimman koiran tittelistä oli lopuksi kilpailemassa Boris ja Bojai Gromkaja Amatson eli tuttavallisemmin Manta.

Hieno näyttelypäivä yhtä hienossa säässä ja hyvässä seurassa huipentui Boriksen valintaan näyttelyn kauneimmaksi koiraksi!!!

Kiitos kaikille kilpailijoille, talkooväelle, näyttelyvieraille, tuomarille, kehätoimitsijoille ja kaikille, jotka mahdollistitte hienon tilaisuuden!

Näyttelytoimikunta ja hallituksen jäseniä koirineen näyttelytohinan tauottaua.
Organizing Committee and Members of the Board after the Show.

Näyttelyn kauneimmat: ROP FI NO MVA BH TK1 Zornoi Graf Boris ja VSP Bojai Gromkaja Amatson (valioitui)
BOB and BOS of the Show.


Kotipihassa palkintojen kera. ROP, BIS ja paras Suomessa syntynyt uros -pokaalit sekä hieno voittolautanen ja mukit.
Back at home with all the prizes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti