keskiviikko 24. elokuuta 2011

Uusi syksy - uudet kuviot

Hellurei!

Edellisestä blogipostauksesta alkaakin olla jo aikaa, joten lienee syytä antaa elonmerkkejä eli still standing strong. Voittoisan erkkarin jälkeen ollaan pidetty hiljaiseloa näyttelyrintamalla ja Sari on keskittynyt enemmän noiden pk-kompetenssien kehittämiseen eli toisin sanoen huomattava määrä hakutreeniä on kesällä toteutettu. Ja satunnaisista "aitätäkötässänytpitikintehdähäh??!?"-harjoituksista huolimatta kehitystä on tapahtunut huomattavasti. Nyt vaan odotellaan sitä ensimmäistä kisaa. Kerran oli jo lähellä, mutta puolen tunnin kylvystä reilussa parikymppisessä järvivedestä seurasi vesihäntä, joka kaikessa masentavuudessaan torpedoi kisastartin. Boris ei muutenkaan lämpimästä kesästä johtuen ole ollut parhaimmillaan, sillä vatsa on ajoittain vihoitellut.

Mitäpä muuta kesällä? Käytiin muutamissa mätsäreissä ja suurimpana ponnistuksena tällä rintamalla oli Mustaterrierit ry:n oma Match Show Hämeenlinna Linnan Puistossa. Sari vastasi järjestelyistä ja kiitos talkooväen ja runsaslukuisen koiramäärän (n. 140 erikokoista ja -näköistä karvakuonoa) tulos oli mukavasti plussan puolella - myös taloudellisesti. Sääkin suosi. Muuten vietettiin aikaa mökillä (1. lomaviikko) ja käväistiin Tukholmassa ja Tallinnassa - tosin ilman koiria siis.

Eräs kesän huippukohdista oli toisen mustaterrierin saapuminen perheemme iloksi. Bojai King Edward eli tuttavallisemmin Kobe saapui Bojai-kennelistä kesäkuun puolessavälissä. Poitsu on sopeutunut laumaan hienosti, on kasvanut mukavasti ja ohittanut jo Spinnun säkäkorkeudessa. Kirstin ohjauksessa aloitin Kobella jälkiharjoittelut menneenä viikonloppuna. Ovat vaan työpäivät nykyisellään niin pitkä, että harjoittelun jaksamisen kanssa on vähän niin ja näin. Tarvitsen sen viimeisen motivaatioboostin jostain!

Seuraava aktiviteetti on Boriksen kanssa jo tulevana viikonloppuna, jolloin lähdemme ns. merta edemmäs kalaan. Eli Visbyssä on kaksi int-näyttelyä peräkkäisinä päivinä. Lähdemme matkaan torstaina iltalautalla Turusta Tukholmaan ja siitä n. tunnin ajomatka Nynäshamniin, josta lähtee lautta Visbyhyn. En ole koskaan aikaisemmin käynyt Gotlannissa, joten ihan mielenkiintoinen reissu tulossa. Majoitumme vartin ajomatkan päähän Visbystä etelään pieneen, mutta mukavan näköiseen mökkiin meren välittömässä läheisyydessä. Tuomarit ovat Kreikasta ja Ruotsista - etukäteen arvioituna ihan OK. Molempina päivinä kehissä esiintyy vain kolme mustista Boris mukaanlukien. Olisihan se CACIB eli Certificat d’Aptitude au Championnat International de Beauté de la FCI, ihan mukava bonus, vaikka yhtään ei tittelinkipeitä ollakaan... Tarjolla siis kansainvälisen muotovalion titteli.

Toivottavasti aikaa jää myös saareen ja Visbyhyn tutustumaan. Ennakkotietojen hankkiminen on ollut käytännössä nollissa, joten ihan lähdetään seikkailumielellä liikkeelle.

Kesällä tuli kuvattua aika harvakseltaan, mutta koitan saada jonnekin netin kulmalle otoksia näkyviin. Noitahan näkyy jo Feissarin seinällä, joten sieltä voitte käydä bongailemassa eläintarhamme touhuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti