maanantai 13. toukokuuta 2013

Palveluskoirien erikosnäyttelyssä Vantaalla

Viime perjantaisen murheen laakson varjoon jäi näyttelyreissu Helatorstaina Vantaan Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla järjestettyyn Suomen Palveluskoiraliiton järjestämään palveluskoirien erikoisnäyttelyyn. Päivä oli kevään kuumin ja lämpötila nousi 23 asteeseen kun lähdimme kotia kohti klo 16 aikaan.

Sitä ennen viisi venäjänmustaterrieriä esiintyi kehässä Juha Putkosen tuomaroidessa. Kobe oli mukana ensimmäistä kertaa valioluokassa. Tuiskun veli Jäbä (Zornoi Jeltsin) teki ensiesiintymisensä näyttelykehissä, reilun kahden vuoden iässä. Kirsti oli taikonut tuhdin turkin sisästä todellisen komistuksen. Lisäksi nuorten luokassa yksi uros sekä kaksi nuorten luokan narttua.

Uroksista Jäbälle ja Kobelle ERIn lisäksi SA:t. Nuorison edustaja jäi tällä kertaa ilman SA:ta. Jäbä liikkui komealla askeleella ja muiden mielestä potentiaalia olisi ollut vauhdikkaampaankin askeleeseen. Minusta se näytti kyllä komealta. Kobe ei ehkä saanut ihan parasta itsestään irti - liekö ensimmäinen lämpöaalto pehmittänyt parhaimman terän.

Nartuissa ainoastaan Levonmäen Annen Zaralle ERI ja SA. Ja tietty luokkavoitto.

PU-kehässä Jäbä päihitti viiksikarvan mitalla Koben, joten Kobelle siis ERI1, SA, PU2 ja Jäbä ERI1 SA PU1. ROP-kehässä Annen elegantti narttu ehti Jäbän edelle ja nappasi ROP-ruusukkeen kotiinviemisiksi. Jäbälle upea VSP-avaus. Ihan kuin meidän Spinnu muinoin ensimmäisessä näyttelyssään.

Katin ja Jounin kanssa jubailimme paljon ja he ovatkin erittäin mukavaa seuraa - kiitos vaan molemmille miellyttävästä päivästä! Ja tottakai Kirstille ja myös Koben trimmiviimeistelystä.

Paluumatkalla poikkesimme vielä Hyvinkään Apsilla Helatorstailounaalla. Mukavaa oli!

Zornoi Jeltsin

Team Jeltsin ja vierailevat kisainssit

Kirsti & Jäbä

Sari & Kobe

Anne & Zara

Kirsi &

Päivän parhaat: Zara ROP ja Jäbä VSP

Packing up our gear

FI MVA BH Bojai King Edward

BKE 2nd pose

BKE 3rd pose

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti