maanantai 5. syyskuuta 2011

Koben jälkiharjoituspäiväkirja

Kobe  alkaa pikkuhiljaa päästä vauhtiin erilaisissa harrasteissa, joten Kobe hyppää nyt mukaan myös blogiteksteihin. Kun haluatte lukea pelkästään Kobea koskevia kirjoituksia, valitkaa oikean puoleisesta navista tunniste Kobe.

Ensimmäistä jälkeä treenaamassa
Aloitetaan samalla jälkitreenipäiväkirja:


Sunnuntai 21.8.2011
Parolannummella kaksi n. 15 metrin pituista makkarajälkeä lyhyessä ruohikossa. Pilvipoutainen sää. Ensimmäinen harjoitus Kirstin ohjauksessa. Alkuun päästiin. Kirstiltä jälkiliivit lainaksi. Jälki ei ehtinyt juurikaan vanhentua.

Lauantai 3.9.2011
Mustisterrierileirin yhteydessä 2 n. 15-20 metrin pituista makkarajälkeä nurmikolla. Ei ollu tarpeeksi maltti ohjaajalla, vaan pyrin liikaa opastamaan Kobea. Liian isoja makkaranpalasia ja liian harvassa. Kokeillaan tiheämpää ja pienempää. Muuten oli hyvin jäljellä. Sadetta koko harjoituksen ajan. Jälki ei ehtinyt juurikaan vanhentua.

Sunnuntai 4.9.2011
Ensin 15 m pitkä kaareva jälki nurmikolla. Vieläkin liian isoja paloja. Kobe seurasi kuitenkin jälkeä eikä yrittänyt esim. oikaista.
Edellisen jälkeen kaksi jälkeä melko avarassa kangasmetsessä. Pilvipoutaa. Suoria, 10-15 metrin jälkiä. Nyt sujui selvästi paremmin kun makkarat olivat tiheämmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti