perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kobe-koissunen täytti kaksi vuotta ja Rinalle sijoitusperhe Riihimäeltä!

Kynttilöiden määrästä huolimatta 2 v.! Onnea Kobe!
Kobe (BH Bojai King Edward) vietti eilen kaksivuotis-synttäreitään perhepiirissä. Onnittelulauluun yhtyi koko lauma, Spinnu luonnollisesti kajautti komeimmat sävelet. Koiranmakkara-nami-kakku katosi parempiin partoihin alle aikayksikön eli about kahdessa sekunnissa. Normisti Kobehan on laumamme kulinaristi ja hitain ruokailija, mutta synttärikakku on sentään jotain muuta kuin jokapäiväinen ape!

Samalla juhlittiin myös läksiäisiä. Narttumme Rina on muuttamassa uuteen kotiinsa Riihimäelle Elinan ja hänen kolmen lapsensa sekä husky-nartun perheeseen. Elina oli pesueineen eilen Tuusalantiellä kyläilemässä ja tutustumassa koiriimme ja erityisesti tietysti Rinaan. Myös Kirsti oli paikalla. Koiran sijoittamisessa on erityisen tärkeää, että sekä luovuttaja että vastaanottaja tuntevat ja tietävät vastuunsa ja molemmat voivat luottaa siihen, että suhde toimii ja koiramme saa parhaan mahdollisen kodin. Ainakin me olimme tästä tapaamisen jälkeen vakuuttuneita. Ja mikä parasta välimatka on hyvinkin siedettävä (n.30 km) trimmausten, näyttelyreissujen, kylässäkäyntien yms. kannalta! Rina on meille ihmisineen aina tervetullut!

Rina is about to zz..zZZZZ
Tietysti ainakin minusta tuntuu jo haikealta Rinan lähtö. Kuukaudessa Rina osoittautui sosiaaliseksi, reippaaksi, uteliaaksi, oppivaiseksi, hyvin sopeutuvaksi - kaiken puolin erityisen kehityskelpoiseksi mustikseksi. Se on luonteeltaan hyvin Boriksen kaltainen, mikä lupaa tulevaisuudelta paljon! Uskon ja toivon (kuulostan jo eräältä takavuosien poliitikolta...), että Elina perheineen saa Rinasta parhaat puolet esiin. Ainakin eilen kuulemamme vahvistaa tätä ajatusta! Elina on uusi mustisihminen, mutta on aidosti innostunut rodusta ja se on jo hyvä lähtökohta. Loppu on sitten ihan itsestä kiinni eli miten potentiaalin (sen piilossa olevankin) saa esiin. Mutta kuten sanottua, olen luottavainen, että viimeistään neljän vuoden kuluttua kun Rina siirtyy Elinan omistukseen, heillä on perheessään sydäntenmurskaaja ja uskollinen ystävä.

1 kommentti: