torstai 4. huhtikuuta 2013

Kennelnimianomus hyväksytty!

N. 3 kuukauden toimitusajan jälkeen kartalle ilmestyy uusi mustiskasvattaja:
Olemme Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen sekä koiranomistajan -ja haltijan perussäännön myötä sitoutuneet kasvatustyössämme noudattamaan edellä mainittuja sääntöjä ja ohjeita.

Kasvatustyö itsessään on vielä aivan lapsen kengissä, mutta kokemusta ja näkemystäkin on jo kertynyt useamman vuoden ajan rodusta ja sen kasvatukseen liittyvistä tavoitteista.

Aivan kuten meidän henkilökohtaisiin perusluonteisiimme kuuluu, olemme avoimia erilaisille ajatuksille ja valmiita tekemään yhteistyötä reilun pelin hengessä muiden kasvattajien kanssa. Yhteistyössä on voimaa!

Tämä blogspot-sivusto toimii ainakin aluksi Kennelimme sähköisenä kotina - katsotaan sitten jatkossa miten ja minne viemme virtuaaliset kennelin muuttolaatikot - ei välttämättä minnekään.

Stay tuned, folks!

4 kommenttia:

 1. Kiitos onnitteluista Tiia ja tervetuloa poikkemaan jos näillä nurkilla liikutte'

  VastaaPoista
 2. Onnea!

  Tuli mieleen kun työkaverille näytin Koiramme lehteä ja se sieltä innostu lukemaan mitä kaikkia kennel-nimiä on anottu.
  naureskeli siinä sit parille haetulle nimelle ja sit vasta rämäkät naurut tulikin kun luki, että näitä nimiä oli haettu mustikselle.
  Sattumoisin nämä nimet oli just teidän anomia :)
  Tämä kaverihan ei ole koiraihmisiä olleskaan, halus vaan lukee infoo tästä susikoirasta, joten ymmärrän ettei hän oikein ymmärrä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia!

   Kiva kuulla, että nimi herättää tuntemuksia - onnistunut valinta siis! Karvanverran hauskempi :-D

   Poista