sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Terveisiä Riihimäeltä :)

Perjantaina Rina tyttö muutti tänne Riihimäelle meidän perheeseemme, johon kuuluu lasten lisäksi aikuinen Siperianhusky narttu Awa (El-Riwilings SR Nova). Awa on ottanut uuden tulokkaan todella hyvin vastaan ja heti lauantaina tuntui jo siltä, että ihan kuin Rina olisi asunut meillä aina :)
Tytöt syövät yhdessä luuta sulassa sovussa.  Lauantaina käytiin leikkimielisesti TOKO-koulutuksessa ja olin hyvin positiivisesti yllättynyt Rinan motivaatiosta ja yhteistyöhalukkuudesta. Sen mielestä oli kaikki oli hirveen hauskaa ja kivaa sekä sai kouluttajalta paljon kehuja siitä kuinka terhakkaasti ja hyvällä katsekontaktilla kuunteli minua ja teki mitä käskin. Tunnin jälkeen vasta sanoin kouluttajalle, että Rina on tullut meille edellisenä iltana ja hän oli aidosti hämmästynyt ja sanoi että luuli, että Rina on ollut meillä pidempää. Toinen koulutusohjaaja oli erittäin halukas tarjoamaan Rinalle uuden kodin luotansa, joten ehkäpä hänestäkin saisi jossain vaiheessa uuden mustisihmisen. Suuri kiitos kuuluu kuitenkin Talasman perheelle, te olette tehneet hyvän pohjatyön Rinan kanssa ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)


Rinan kanssa metsälenkillä
Kotona olleessan Rina on hyvin huomaamaton. Silloin, kun herää unilta, päästää meille ihmisille äänimerkin ja tietää, että pääsee ulos. Tänään on yrittänyt vähän riehuttaa Awaa sisätiloissa, kun tietää, ettei Awa pääse sitä karkuun juoksemalla mitä tekee metsälenkeillä. Rina kun vielä on hieman kömpelö tuolla upottavassa hangessa kun taas Awa painelee hangessa kuin Gaselli. Onneksi lumet sulaa kohta puolin ja Rinakin kasvaa niin saa juosten Awan kiinni. 

Rina lempipaikassaan parvekkeella.Lisää kuulumisia ja kuvia on tiedossa taas jossain vaiheessa, jahka niitä keritään kirjottelemaan :)

Paiskataan tassua, kun nähdään :)


 

2 kommenttia:

  1. Kiitos Elina blogiterveisistä! Silmä ja korva lepäävät tätä lukiessa:-) Hyvä te!

    VastaaPoista
  2. After that, operators are required to deposit unclaimed winnings into a fund that pays for the Gaming Commission's work to oversee sports activities betting. Bill HB940 was then passed through Maryland state legislature in April 2021, with Governor Harry Logan signing this invoice into legislation in May 2021, something that allowed retail sports activities betting to launch in December 2021. Their on-line sportsbook is already reside in extensive range|a variety} of states across the US, thus it won’t be surprising in any respect if they that they} secure an online betting license in Maryland over the next few months. Retail sports activities betting has been legal in Maryland for over a yr now, with those in Maryland able to to} guess via a number of|numerous|a selection of} retail sportsbooks since December 2021. Following this, there have been a number of|numerous|a selection 카지노사이트 of} sportsbooks that went reside within the form of retail betting choices, with all of BetRivers, BetMGM, DraftKings, FanDuel, Caesars and PointsBet lively. It's break up between the on line casino and the poker platform, and starts at a reasonably serviceable $2,000.

    VastaaPoista