sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kobe on nyt Suomen Muotovalio!

Viimeinen ja muotovalion titteliin vaadittava 3. sertifikaatti myönnettiin Bojai King Edwardille eilen Kankaanpään ryhmänäyttelyssä. Tuomarina belgialainen all-round-tuomari Rita Reyniers.

Kobe oli myös kisan ROP, mutta ei sijoittunut ryhmäkilpailussa.

Kobe on hitaasti, mutta varmasti kasvanut, kehittynyt ja saanut samalla liikkeisiinsä upeaa draivia. Luonteeltaan Kobe on nopeasti syttyvää sorttia - kunhan palkkausasiat on kunnossa. Turkin laatu nyt on mitä on, mutta onneksi muut avut tekevät Kobesta mitä mainioimman mustiksen niin näyttöön kuin käyttöönkin.

Haluan jälleen omasta ja Sarin puolesta kiittää Koben kasvattajaa Jaana Korpelaa hienosta mustiksesta, josta meille on ollut suunnattomasti iloa. Kirstille erityiskiitokset taitavasta saksien käytöstä ja kun trimmaaminen on käytännössä vielä tapahtunut pimeässä autotallissa, niin sitä suuremmalla syyllä Kobesta on kuoriutunut todella näyttävä mustismies!

Näyttelyiden sijaan Kobe nauttii keväällä ja kesällä metsässä sinkoiluista ukkoja etsien eli pk-hakutreeneissä. Näyttelykehiä emme ole toki hylkäämässä ja valikoiduissa kehissä olemme mustikoidemme kanssa jatkossakin näytillä. Nähdään siellä!
ERI1, PU1, SA, ROP, SERT, FI MVA Bojai King Edward. Tuomari Rita Reyniers, BEL

FI MVA BH Bojai King Edward mökkimaisemissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti