sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen aamu

Sari oli lähdössä aamuvuoroon, joten herättyäni kuuden jälkeen molemmat koiruudet olivat ehtineet jo käydä tarpeillaan. Boris oli saanut uuden luun, jota se kalusi innoissaan eteisen matolla. Molemmat singahtivat minua iloisesti vastaan! Tätä koiran kanssa oleminen ja eläminen on minun mielestäni parhaimmillaan! Niiden ehdoton ja jakamaton ystävällisyys; kuin olisimme olleet erossa pitkään ja iloinen jälleennäkeminen tapahtui taas..
Ennen Sarin töihin lähtöä kävimme vielä poitsujen kanssa pihalla ja Boris vaikutti paljon terhakkaammalta kuin eilen. Innokkaasti se loikki vehnäterrierimme Spinnun perässä ja teki tyylikkästi tarpeensa. Voisin kuvitella, että tästä kaverista on tulossa ennätysajassa sisäsiisti - tai sananpartta lainatakseni; "aika näyttää..."
Tätä kirjoittaessani Boris on nukkunut makuuhuoneemme ovea vasten, musta masu kohti taivasta kohta kaksi ja puoli tuntia.. Spinnu ei olekaan harrastanut moista selällään nukkumista.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Kylläpä poika on kasvanut komeaksi jässikäksi, itse olen nähnyt Boriksen sen ollessa viisi viikkoinen. Meille on tulossa Boriksen veli Geroi, mutta vasta ensi lauantaina. Miten sitä jaksaakin odottaa?

  Pennuntuoksuisia päiviä toivottelee
  Tiia K.

  *Jep jep, miten vaikeaa voikaan olla yhden kommentin kirjoittaminen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiia! Hienoa, onnittelut myös teille! Minne päin Suomea Geroi asettuu viettämään koiranpäiviään? Jos vaikka jotain pentutapaamista joskus kiinnostaisi puuhailla...

  VastaaPoista
 4. Gero muuttaa Espooseen pikkuisen Eetu-koiran "pikkuveljeksi".
  Pentutapaamisessa olisi kyllä ideaa...
  Jääkäämme hauduttelemaan ajatusta.

  -Tiia-

  VastaaPoista